Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0

Velkommen til adidas cup 2020

..

Visa spelschema & resultat Redigera er anmälan

Arrangert av Vind IL - støttet av adidas

adidas cup er et uoffisielt NM for gutter 13-16 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 19.-20 september.

NB! Som første reaksjon til myndighetenes- og fotballforbundets vedtak tilknyttet smittevern vil vi utsette oppstart av gruppespillet i adidas cup til 1.mai. Vi velger videre å se an utviklingen, men ønsker å gjennomføre adidas cup 2020 med en forskyving i fristene for gjennomføring av kampene i både gruppespill og sluttspill. Vi vil så raskt som mulig komme tilbake med nærmere informasjon om nye frister og datoer for sluttspill/finaler, da vi avventer nærmere informasjon fra fotballforbundet om hvordan den ordinære fotballsesongen og seriespill skal gjennomføres.

Frister og datoer adidas cup 2020 :

  • Påmeldingsfrist: søndag 8.mars (NY)
  • Puljer og gruppeinndeling trekkes og publiseres 15.mars
  • Gruppespill gjennomføres innen 1.mai (ny dato iht. smittefare)
  • 16.delsfinaler gjennomføres innen 21.juni (endelig bekreftelse kommer)
  • 8.delsfinaler gjennomføres innen (ny dato kommer)
  • Kvartfinaler gjennomføres innen (ny dato kommer)
  • Sluttspill (semifinaler og finaler) spilles 19.-20.september(endelig dato bekreftes senere).

Gruppespill

Systemet genererer gruppene automatisk og tar geografiske hensyn. I gruppespillet trekkes man ofte mot lag i samme kommune/fylke mens i utslagsrundene dreier det seg ofte om tilhørighet til landsdel, mens semifinaler og finaler spilles på Gjøvik. Det skal være lagt opp slik at man får minst mulig reising hele turneringen, men det avhenger noe av hvilke lag som er påmeldt i samme klasse. Les mer om dette i turneringsbestemmelsene.

Puljeinndeling og gruppeoppsett publiseres under "kampoppsett og resultat" i fanen til høyre på denne nettsiden. Videre blir adidas cup gjennomført på følgende måte:

Frem til semifinale og finaler har lagene selv ansvar for å beramme kampene med tid- og sted innenfor oppsatte frister. Hovedansvaret ligger hos hjemmelag i henhold til puljeoppsett. Kampinfo, rapportering av resultat, spillertropp og kamprapport registreres gjennom egen lagside. Link til denne siden vil bli tilsendt i epost i forbindelse med publisering av gruppene.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

NYHETSFEED

Gruppespill adidas cup 2020 (publisert 26.11.2019)

Info kommer etter endt påmelding.

Vedrørende pulje- og kampoppsett:

Beskrivelse av oppsett kommer etter trekning.

Kamp- og puljeoppsett er nå klart. Gå til "kampoppsett" for å se oppsett og fordeling av hjemme- og bortekamper. Vi anbefaler på det sterkeste at lagene kommer i gang med å avtale tidspunkt for gruppespillskampene så raskt som mulig. Kun hjemmelaget har tilgang til- og ansvar for å legge in tid sted, samt laste opp kamprapport etter kamp. Begge lag legger inn spillertropp før kamp (troppen lastes automatisk opp i kamprapport/»match card» på kampadministreringssiden).

Sluttspillstreet publiseres etter endt gruppespill. Viser ellers til epost tilsendt og minner om at alle gruppespillskamper må gjennomføres innen fristen 31.mai.

NB! I klasser hvor det kun gjennomføres 1/8-delsfinaler kan gruppespillskamper spilles frem til fristen for 1/16-delsfinaler ved særskilt behov, 14.juni.

Vinnere adidas cup 2019

Vi ønsker å gratulere årets vinnere og "uoffisielle" norgesmestere i norsk ungdomsfotball!

adidas cup har, med noen få unntak, vært arrangert i regi av Vind IL på Gjøvik siden 1983. Dette er en fantastisk turnering med et meget høyt sportslig nivå. 310 lag fra hele Sør-Norge har deltatt i årets utgave. Turneringen er tilrettelagt som et NM, åpent for alle lag i aktuelle aldersgrupper. adidas cup omtales derfor gjerne som et «uoffisielt NM for ungdomsfotball».

Det er spilt over 650 kamper i årets turnering, der over 4300 spillere har vært involvert. Kampene er fordelt på 109 byer. Nordligste spillested var Førde, mens sørligste var Mandal.

Vinner G13: Bærum SK
Vinner G14: Grane Arendal
Vinner G15: FK Fyllingsdalen
Vinner G16: Skeid

Vinner J13: Stord Fotball
Vinner J14: Viking FK
Vinner J15: Fjellhamar FK
Vinner J17: Nore Neset/Os

Schema & Resultat

Här kan du hitta hela turneringens spelschema och alla resultat

0
Spelade matcher
av 574
0
Gjorda mål
Skriv helt enkelt vad du letar efter. Det kan vara ett lag (Førde IL Gutter 13 (2011)), en spelplats (), en grupp (G14 Grupp A) eller en klass (Gutter 15 (2009))

Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

0
Anmälda lag