Velkommen til adidas cup 2021

Arrangert av Vind IL - støttet av adidas

adidas cup er et uoffisielt NM for gutter 13-19 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 25-26 september 2021.

Som dere ser av teksten over er det i år for første gang siden 90 tallet satt inn G-19 klasse, dette på oppfordring fra flere klubber som ønsker dette (alt. G17).

Pågående Corona Pandemi.

Skulle det mot formodning også blir restriksjoner neste sesong vil alle påmeldinger refunderes i sin helhet, slik vi også gjorde for 2020 utgaven.Frister og datoer adidas cup 2021:
  • Påmeldingsfrist: søndag 28. februar 2021.
  • Puljer og gruppeinndeling trekkes og publiseres 15. mars.
  • Gruppespill gjennomføres innen 1. mai.
  • Klasser med 32- delsfinaler spiller disse innen 17. mai.
  • 16.delsfinaler gjennomføres innen 5. juni.
  • 8.delsfinaler gjennomføres innen 20. juni.
  • Kvartfinaler gjennomføres innen 1. september.
  • Sluttspill (semifinaler og finaler) spilles 26.-27.september på Gjøvik.

Vind IL har nettopp tatt i bruk vår splitter nye innendørsanlegg med bl.a. 9'er fotballhall, der sluttspill i 13 års klassne vil foregå i sin helhet. Les mer på www.gobbarena.no

Gruppespill

Systemet genererer gruppene automatisk og tar geografiske hensyn. I gruppespillet trekkes man ofte mot lag i samme kommune/fylke mens i utslagsrundene dreier det seg ofte om tilhørighet til landsdel, mens semifinaler og finaler spilles på Gjøvik. Det skal være lagt opp slik at man får minst mulig reising hele turneringen, men det avhenger noe av hvilke lag som er påmeldt i samme klasse. Les mer om dette i turneringsbestemmelsene.

Puljeinndeling og gruppeoppsett publiseres under "kampoppsett og resultat" i fanen til høyre på denne nettsiden. Videre blir adidas cup gjennomført på følgende måte:

Frem til semifinale og finaler har lagene selv ansvar for å beramme kampene med tid- og sted innenfor oppsatte frister. Hovedansvaret ligger hos hjemmelag i henhold til puljeoppsett. Kampinfo, rapportering av resultat, spillertropp og kamprapport registreres gjennom egen lagside. Link til denne siden vil bli tilsendt i epost i forbindelse med publisering av gruppene.

---------------------------------------------------------------------------------------------------


NYHETSFEED

Gruppespill adidas cup 2021

Info kommer etter endt påmelding.

Vedrørende pulje- og kampoppsett:

Beskrivelse av oppsett kommer etter at trekning er utført.


Registrere spillere og kampsteder.

Når kamp- og puljeoppsett er klart. Gå til "kampoppsett" for å se oppsett og fordeling av hjemme- og bortekamper. Vi anbefaler på det sterkeste at lagene kommer i gang med å avtale tidspunkt for gruppespillskampene så raskt som mulig. Kun hjemmelaget har tilgang til- og ansvar for å legge in tid sted, samt laste opp kamprapport etter kamp. Begge lag legger inn spillertropp før kamp (troppen lastes automatisk opp i kamprapport/»match card» på kampadministreringssiden).

Sluttspillstreet publiseres etter endt gruppespill. Viser ellers til epost tilsendt og minner om at alle gruppespillskamper må gjennomføres innen fristen 31.mai.

NB! I klasser hvor det kun gjennomføres 1/8-delsfinaler kan gruppespillskamper spilles frem til fristen for 1/16-delsfinaler ved særskilt behov, 14.juni.


adidas cup 2020

Desverre ble 2020 utgaven avlyst pga Covid-19 pandemien. Alle lag fikk påmeldingsavgiften refundert i sin helhet.


Vinnere adidas cup 2019

Vi ønsker å gratulere årets vinnere og "uoffisielle" norgesmestere i norsk ungdomsfotball!

adidas cup har, med noen få unntak, vært arrangert i regi av Vind IL på Gjøvik siden 1983. Dette er en fantastisk turnering med et meget høyt sportslig nivå. 310 lag fra hele Sør-Norge har deltatt i årets utgave. Turneringen er tilrettelagt som et NM, åpent for alle lag i aktuelle aldersgrupper. adidas cup omtales derfor gjerne som et «uoffisielt NM for ungdomsfotball».

Det er spilt over 650 kamper i årets turnering, der over 4300 spillere har vært involvert. Kampene er fordelt på 109 byer. Nordligste spillested var Førde, mens sørligste var Mandal.


Vinner G13: Bærum SK
Vinner G14: Grane Arendal
Vinner G15: FK Fyllingsdalen
Vinner G16: Skeid


Vinner J13: Stord Fotball
Vinner J14: Viking FK
Vinner J15: Fjellhamar FK
Vinner J17: Nore Neset/Os

Kommentarer